Unidrain_anniversario

Lattiakaivotkin ovat designia kylpyhuonekeskuksessa

Purus Oy on solminut kumppanuussopimuksen Kylpyhuonekeskuksen kanssa. Yhteistyön ansiosta Kylpyhuonekeskuksen showroomissa Helsingissä, Runeberginkatu 4, on joulukuusta alkaen mahdollista tutustua myös laadukkaisiin Unidrain- ja Purus-designlattiakaivoihin.

”Yhteistyö Kylpyhuonekeskuksen ja sen tunnettujen kumppaneiden kanssa on meille hieno mahdollisuus saada Unidrain- ja Purus-tuotteet esiin muiden alan laatubrändien kanssa”, kertoo Purus Oy:n toimitusjohtaja Thomas Granberg.

”Kylpyhuonekeskuksen vahva panostus korjausrakentamisen kenttään on meille mieleen, sillä juuri linjasaneerausten yhteydessä on pohdittava myös lattiakaivojen vaihtamista tälle vuosituhannelle. Pyöreä kaivo keskellä lattiaa voidaan helposti vaihtaa esimerkiksi seinän viereen asennettavaan linjalattiakaivoon tai nurkkaan asennettavaan kulmakaivoon. Pieneltä tuntuvalla asialla on remontissa suuret vaikutukset: yksisuuntainen kaato mahdollistaa esimerkiksi suuret lattialaatat ja näin koko kylpyhuoneeseen saadaan luotua modernia spa-tunnelmaa.”

Temal Oy:n varatoimitusjohtaja ja Kylpyhuonekeskuksen vetäjä Nina Zischka toivottaa Puruksen tervetulleeksi kumppaneiden joukkoon. ”Pyrimme siihen, että Kylpyhuonekeskus voisi palvella linjasaneerausta tai kylpyhuoneremonttia suunnittelevia asiakkaitamme niin laadukkaasti ja monipuolisesti kuin mahdollista. Lattiakaivot ovat merkittävä osa tätä konseptia, joten on hienoa, että meiltä saa nyt myös tämän alan asiantuntijuutta.”