Temal_2016_artikkeli_5cm_01_crop

Pienelläkin tilalla on oikeus tuntea itsensä isoksi

Uskomme, että onnellinen elämä syntyy onnellisessa kodissa. Uskomme yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen koti ja elämä. Valmistamamme kalusteet kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön edustavat modernia muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

Paljaimmillaan 5 cm -konsepti tarkoittaa tätä: allaskaapeissa löytyy vakiokokoja 5 cm välein kasvavin syvyys- ja leveysmitoin. Leveydet 40-120 cm ja syvyydet 30-50 cm viiden sentin välein!

Myös korkeat kaapit venyvät vakiomittoihinsa 5 cm välein niin syvyydessä kuin leveydessä. Leveydet 20-60 cm ja syvyydet 20-60 cm viiden sentin välein!

Peilejä ja peilikaappeja löytyy uusi vakiokoko aina 5 cm välein. Leveydet 40-120 cm.

Otsikon mukaisesti uskomme, että myös pienellä kodinhoitohuoneella on oikeus tuntea itsensä isoksi ja siksi tarjoamme ainoana markkinoilla alle 60 cm syvyyksiä alakaappeja vakiohintaan! Kiintokalusteiden syvyydet 40-60 cm ja leveydet 40-120 cm viiden sentin välein!

Olemme ottaneet pienet keittiöt erityisen lämpimään syleilyyn ja tarjoamme vakiohintaan pieniä syvyyksiä viiden sentin välein. Meiltä löytyy kompakteja ratkaisuja, joilla voit saada neliömetrin lisää tilaa yksiöön! Mitä se neliömetri maksoikaan Helsingissä? Syvyydet 40-60 cm, leveydet 20-120 cm viiden sentin välein.

Sinun kotonasi 5 cm -konsepti tarkoittaa toiminnallista muotoilua, joka tekee elämästäsi helpompaa, sujuvampaa ja iloisempaa!