Suomalaisia tuotteita suomalaisiin kylpyhuoneisiin
– ja paljon muutakin!

Sanotaan, että kylpyhuone on uusi olohuone. Poikkea todentamassa tämä ja ihastu sisustettuihin kylpyhuoneisiin sekä laajaan valikoimaan kotimaisia, alan johtavia kalusteita, hanoja, suihkuja, keraamisia laattoja, suihkuseiniä ja -kaappeja sekä pyyhekuivaimia. Tarjolla on myös kaikkea muuta kylpyhuoneeseen sekä ammattitaitoista palvelua.

Kysy myös outlet-tuotteita! Kauttamme saat laajan valikoiman eri valmistajien poistuvia malleja ja värejä.

TEMAL_TREND_Pic

temal

Temal on suomalainen perheyritys, jota leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Valmistamamme kalusteet edustavat modernia, innovatiivista designia, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista

ORAS_Pieni_Pic

oras

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä keskittyen tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin.

Pukkila_Pittura_2300x1320px

pukkila_logo_black_horizontal

Pukkila-tuotemerkki merkitsee vahvaa suomalaista osaamista keraamisten laattojen suunnittelussa, valmistuksessa ja käytön sovellutuksissa.

SANKA_LINC-2014

sanka

Laadukkaat ja tyylikkäät Sanka-suihkutilakalusteet soveltuvat erinomaisesti niin isoihin kuin pienempiinkin kylpyhuoneisiin.

Rej_design_design

rej

Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Unidrain_anniversario

unidrain

unidrain® kehitti vuonna 2003 ensimmäisenä maailmassa seinän viereen asennettavan pitkulaisen lattiakaivon, joka jätti historiaan keskilattialla sijaitsevat lattiaritilät.

Muut valmistajat

muut