Temal on suomalainen perheyritys, jota leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Valmistamamme kalusteet edustavat modernia, innovatiivista designia, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä keskittyen tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin.

Laattamaailma on suomalainen laattatoimittaja, jonka juuret juontavat vuoteen 1956. Mallistosta löytyy laatat kaikkiin kodin tiloihin, niin projekti- kuin asuntokohteisiin sekä julkitiloihin. Valikoimissa mm. ISO-sertifioitu Active-laatta sekä Saloni ja Iris Ceramica -laatat.
Laattamaailma palvelee rakennus- ja sisustusalan ammattilaisia ympäri Suomen.

Hietakari suunnittelee ja valmistaa suihkutilakalusteita, lasiseiniä ja -ovia pohjoismaisille markkinoille. Laaja CE-merkitty vakiovalikoima, jonka korkean laadun takeena tuotteilla on 20 vuoden takuu. Toimivat ratkaisut koteihin, korjauskohteisiin sekä erilaisiin projektikohteisiin hotelleista risteilyaluksiin. Myös kokonaan räätälöityjä ratkaisuita.

Unidrain kehitti vuonna 2003 patentoidun linjalattiakaivon, jonka voi asentaa turvallisesti seinän viereen. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiseen kylpyhuoneeseen tyylikäs vaihtoehto.

REJ Design sähkö- tai vesitoimiset pyyhekuivaimet valmistetaan käsityönä Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Saunatalo on Suomen suurin saunojen ja paneelialakattojen rakentaja, valmistaja ja uudistaja. Tuotteet valmistetaan omien puuseppien toimesta Orivedellä. Saunatalo toimittaa kohdekohtaiset saunakokonaisuudet toistaiseksi vain ammattilaisasiakkaille kuten rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Saunatalo toteuttaa myös monipuolisia kylpylä- tai hotellisaunakokonaisuuksia.

Tamsale on vuonna 1982 perustettu saniteettitilojen varusteiden ja rakennushelojen maahantuonti- ja tukkuliike. Tamsalen valikoimista löydät yksilölliset ja kestävät kylpyhuonetarvikkeet Euroopan johtavilta valmistajilta. Laadukkaat kylpyhuonetarvikkeet kruunaavat viimeistellyn kylpyhuoneen ja ovat näkyvästi esillä tunnelmaa luomassa.