Myymälä

Kylpyhuonekeskus palvelee maanantaista perjantaihin klo 11–17.
Uusien rajoitusten myötä palvelemme vain rajoitettua määrää asiakkaita kerrallaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallisen asioinnin sekä työympäristön.

Tiukentuneiden koronarajoitusten ajan toivomme, että suunnitteluajat toteutetaan ensisijaisesti etänä ja myymälässämme vieraillaan materiaalivalintoja varten.  Voit varata henkilökohtaisen maksuttoman suunnitteluajan sähköpostitse myynti@kylpyhuonekeskus.com, soittamalla myymälään 010 420 6000 tai Sinun suunnittelijasi -palvelun kautta.

Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja käytämme kasvomaskeja, samaa pyydämme myös asiakkailtamme. Myymälässä on tarjolla käsidesiä hyvän käsihygienian ylläpitämiseksi sekä kasvomaskeja pisaratartuntojen estämiseksi. Huolehditaan yhdessä turvallisuudestamme ❤.

Kylpyhuonekeskus on alan johtava keskittymä Suomessa. Myymälämme on seitsemän vahvan laatubrändin Temalin, Oraksen, Laattamaailman, Hietakarin, Unidrainin, Rej Designin, Saunatalon ja Tamsalen näyteikkuna keskellä Helsinkiä. Löydät myymälämme aivan Kampin kulmalta, Runeberginkadulta.  Palvelemme kokonaisvaltaisesti niin kuluttajia, arkkitehtejä, suunnittelijoita, rakennusliikkeitä, taloyhtiötä, isännöitsijöitä, alan opiskelijoita kuin mediaakin.