LINJAA

OIKEUTESI

TALOYHTIÖN ASUKAS, TIEDÄTKÖ OIKEUTESI LINJASANEERAUKSEN YHTEYDESSÄ?

Linjakas on kylpyhuoneiden korjausrakentamisen konsepti - kaikki samasta paikasta

Kun kotiisi on tulossa linjasaneeraus…

Aina ei ole helppoa tehdä päätöksiä. Ei varsinkaan kun aikataulu painaa, tietoa on hankala saada yhdestä paikasta ja vaihtoehdot tuntuvat ylhäältä annetuilta.
Mutta suurimmassakaan remontissa ei ole pakkoratkaisuja — päätös on osakkaana aina sinun käsissäsi.
Taloyhtiön osakkaana teet omaan kotiisi kauskantoisia valintoja. Sinulla oikeus vaatia parempaa.

Ole meihiin yhteydessä, me autamme.
Linjakas linjaa oikeutesi ja auttaa valitsemaan parhaat ratkaisut ja tuotteet kylpyhuoneeseesi. Voit tulla Kylpyhuonekeskuksen myymälään Helsingin Kamppiin Runeberginkadulle Linjakas-showroomiin tutustumaan kumppaneiden tuotteisiin. 

KPHK_LINJAKAS2021_oikeus_paattaa-

Oikeus päättää

Kyse on sinun kodistasi, ei pelkästä juridisesta taloyhtiöstä. Siksi sinulla on oikeus päättää — taloyhtiön yhtiökokous ei ole mikään hallitsematon tekijä tai tuomio, joka valitsee pakkoraossa vain pienimmän pahan tai halvimman välillä. Kun teet osakkaana päätöksiä — ja kokouksen nuija kopahtaa, sinä päätät, tehdäänkö kotisi linjasaneeraus hyvin vai vähemmän hyvin.

Top-3 päätöstä onnistuneeseen linjasaneeraukseen

Hyvin suunniteltu ja toteutettu, toimiva ja viihtyisä pesutila nostaa asunnon arvoa enemmän kuin remontti maksaa. Maksimoi tilankäyttö oikealla mitoituksella ja valitse turvalliset suomalaiseen kylpyhuoneeseen suunnitellut tuotteet. Sopivan kokoiset kalusteet, toiminnalliset suihkuseinät, laadukkaat laatat ja juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut lattiakaivoista pyyhekuivaimiin.

Kylpyhuoneessa toiminnallisuus on koetuksella joka päivä. Kun teet ratkaisuita, panosta toiminnallisuuteen. Jos tilaa on vähän, vältä teräviä kulmia tai liian isoja kalusteita — samalla vältät päivittäiset kolhimiset, niin polviin kuin kalusteisiinkin. Valitse sen sijaan kätevät taiteovet tai viistereunainen allaskaluste. Pohdi myös pintoja, niiden turvallisuutta ja helppohoitoisuutta. Toimivimmat tuotteet ja ratkaisut on suunniteltu sopimaan yhteen niin toiminnallisesti kuin visuaalisestikin. Hyvä valikoima takaa oikean kokoisen, näköisen ja tuntuisen tuotteen jokaiseen kylpyhuoneeeen.

Panosta pitkän elinkaaren omaaviin tuotteisiin. Laadukkaat materiaalit,  toiminnalliset tekniset ratkaisut, viimeistelty ulkonäkö sekä vähäinen ympäristökuormitus nyt ja tulevaisuudessa — näistä tunnistat laadun. Parhaat tuotteet tulevat läheltä ja voit luottaa niiden turvallisuuteen ja toimitusvarmuuteen.

Luota suunnittelussa ammattilaiseen – kysy kokoja, vaadi värejä ja valitse sopiva.

Oikeus toimivaan kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone ei ole mikään komero. Linjasaneerauksen maksajana sinulla todellakin on oikeus saada kotiisi toimiva kylpyhuone. Sellainen, jossa et väistele kulmia, jossa polvet eivät kolahda mustelmille, jossa suihkuverho ei liimaudu selkääsi, ja jossa kaadot on tehty oikein.

Loppupelissä toimivan ja toimimattoman kylpyhuoneen hintaero on pieni.

Vaikket saisikaan pesualtaasta päivittäin uutta mustelmaa, toimimattomien ratkaisujen tuoma harmitus on vuosien riesa.

Oikeus ymmärtää koko kuva

Aivan liian usein osakkaana ja jopa hallituksen jäsenenä saat eteesi laskelman,josta et ehkä ymmärräkään kaikkea.

Usein kuulee myös väitettävän, että yhtään paremmilla pintamateriaaleilla ja kalusteilla hinta pomppaa valtavasti. Siksi lähes jokaisesta taloyhtiöstä löytyy aina joku, joka pelkää yhteisten kustannusten nousevan vaikkei näin olekaan.

Todellisuudessa et säästä halvoilla ratkaisuilla juuri mitään. Linjasaneerauksen näkyvin osa, kylpyhuoneen pinnat ja kalusteet ovat korkeintaan 10% kokonaiskustannuksista — monesti vain muutaman tuhannen euron lisäinvestointi. Silloinkin, kun valitaan yhteinen perusratkaisu, on tarjolla lähes aina myös muutosvalinta, jolla pääset ansaitsemaasi ratkaisuun.

Oikeus säilyttää kotisi arvo

Kylpyhuoneesi on putkiremontin näkyvin osa ja vaikuttaa suoraan siihen, saatko jatkossa asunnollesi haluamasi myyntihinnan. Tilaan soveltumattomilla
kalusteilla ja halvimmilla materiaalivalinnoilla tehdystä et välttämättä saa koskaan edes omiasi takaisin, kun tuleva ostaja laskee mielessään jo uuden remontin hintaa.

Osakkaana sinulla on oikeus säilyttää ja kasvattaa asuntosi arvoa – ja se on koko taloyhtiön etu.

Oikeus kestäviin valintoihin

Kunnolla tehty linjasaneeraus on osa kestävää kehitystä. Sinulla on kodin omistajana ja taloyhtiön osakkaana oikeus valita tuotteet jotka kestävät ja jotka on valmistettu kestävästi.

Valintasi kantavat helposti kymmenien vuosien päähän – valitsetko tukea

kotimaista työtä, valitsetko vettä säästävän huuhtelun ja hanat, valitsetko kestävämmät materiaalit? Sinulla on oikeus valita kestävästi.

ota meihin
yhteyttä

HENRIIKKA HIBAY
Myyntijohtaja, projektimyynti
Rakennuttajat, isännöitsijät, arkkitehdit

Temal Oy
0400 315 039
henriikka.hibay(a)temal.fi