vieser kylpyhuonekeskukseen

Kotimainen perheyritys ja lattiakaivovalmistaja Vieser liittyi Temal & Partners Kylpyhuonekeskukseen 1.3.2023 alkaen.  Kylvpyhuonekeskukseen kuuluvat Temalin lisäksi Oras, REJ Design ja nyt uutena valmistajavahvuutena Vieser.

Yrityksiä yhdistää kylpyhuoneen lisäksi kotimaisuus. Kaikki tuotteet on suunniteltu suomalaisiin koteihin, ne ovat keskenään yhteensopivia ja täyttävät suomalaiset laatuvaatimukset ja tyyppihyväksynnät. 
Kylpyhuonekeskuksesta saat Temalin altaat ja kalusteet, Oraksen hanat ja suihkut, REJ Designin pyyhekuivaimet sekä Vieserin lattiakaivot, tuotteet ja ratkaisut kylpyhuoneeseen valmistajatason ammattitaidolla ja parhailla takuuehdoilla.

Suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntemusta jaetaan ympäri koko maan  ”Kylppärin kovien kotimaisten” yhteisissä ammattilaisille suunnatuissa tapahtumissa. Oraksen Seija, Vieserin Lauri, Temalin Henriikka ja REJ Designin Ulla ovat tapahtumien järjestäjät ja yhteyshenkilöt.

Kylppärin kovat kotimaiset

”Me tunnemme kylpyhuoneet ja kotimaisena valmistajana tarjoamme laadukkaat ja luotettavat ratkaisut kylpyhuoneisiin. Haluamme myös antaa ideoita ja inspiraatiota, jotta jokaiseen kotiin löytyisi oma toiminnallinen ja tyylikäs kylpyhuone.
Kotimaisuus ja sen tuoma valmistajan vastuu on meille tärkeää ja meitä kylppäriläisiä yhdistää laatu, luottamus ja pyrkimys kestävään kehitykseen. Yhdessä me voimme tarjota hienoja, kotimaisia kokonaisuuksia ja asiantuntijuutta yhdessä alan parhaiden toimijoiden kanssa. Vieser tuo hyvän lisän konseptimme”, sanoo Temalin toimitusjohtaja Nina Zischka.

”Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä. Neljän kovan kotimaisen kylpyhuonebrändin tuominen yhteen, tällaisessa paikassa on varmasti etu meille kumppaneille – ja erityisesti asiakkaille. Uudistamme yhdessä Kylpyhuonekeskuksen esillepanoa ja tavoitteena on tuoda laadukas, toimiva kotimainen kylpyhuone ja koko niiden upea kirjo asiakkaiden nähtäväksi”, kertoo Vieserin markkinoinnista vastaava Anna Elo.
”Myymälän Vieser-osaston suunnittelee sisustustussuunnittelija, muotoilija ja toimittaja Ulla Koskinen. Siitä tulee upea, tyylikäs ja toiminnallinen kylpyhuone, jossa pääsee tutustumaan tuotteisiimme inspiroivassa miljöössä” Anna jatkaa.